2019 - Informatie

De 30ste (!) editie van de Groesbeekse Looptour vindt plaats vanaf zaterdag 11 mei t/m zaterdag 18 mei.
  
Wat:
In die 8 dagen zijn er zoals elk jaar prachtige etappes te lopen. Dag 5 (woensdag) is een rustdag. Als je inschrijft voor de 4-daagse variant zien we je terug op dag 1, 3, 6 en 8.
  
Inschrijving:
De inschrijving opent op 1 februari, via dit inschrijfformulier. Je krijgt na het invullen een bevestiging retour en je wordt opgenomen in de maillijst voor verdere berichtgeving. We gaan er natuurlijk van uit dat je kiest voor de 7-, of voor de 4-daagse variant. Mocht dat in jouw geval onmogelijk zijn dan kun je je eigen variant aangeven op het inschrijfformulier.
  
De betaling:
De betaling voor de looptour geschiedt contant op de eerste wedstrijddag, voorafgaand aan de start.
Meedoen aan de 4-daagse variant kost je € 10,-. De 7-daagse variant kost € 15,-.  "Losse dagen" kosten je € 2,50.

Jubileumeditie: loopshirt:
Dit jaar gaan we alweer voor de 30ste editie van deze looptour. Reden voor een extraatje! Als je je voor de 4- of 7 daagse hebt ingeschreven ontvang je van ons deze keer van ons een loopshirt, incl. logo van de looptour.
Doe je aan een losse etappe mee, dan kun je evengoed het shirt bestellen, maar alleen bij vóórinschrijving via deze website. In dat geval kost dit shirt je € 20,-.
VANWEGE DE REEDS GEDANE BESTELLING IS HET NU NIET MEER MOGELIJK EEN LOOPSHIRT AAN TE VRAGEN BIJ DE INSCHRIJVING.

Heren shirt

Dames shirt

 

 Logo

  
Buffet:
Op de laatste zaterdagavond, waarop ook de prijsuitreiking plaatsvindt, organiseren we voor de liefhebbers een buffet. Je kunt je daar tijdens de week van de looptour apart voor opgeven. Dit buffet is voor eigen rekening.
  
Uitslagen:
Mogelijk niet alle dagen, maar een enkele keer publiceren we hieronder de uitslagen.

Comments